سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

واکنش حزب‌الله عراق به ادعای رویترز درباره آمادگی مقاومت برای تحویل سلاح

واکنش حزب‌الله عراق به ادعای رویترز درباره آمادگی مقاومت برای تحویل سلاح گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای به ادعای خبرگزاری رویترز درباره آمادگی گروه مقاومت اسلامی عراق برای تحویل سلاح خود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: رویترز در تاریخ ۷ آوریل جاری گزارشی منتشر کرد که شامل اظهاراتی منسوب به فردی با عنوان (یکی از فرماندهان گردان‌های حزب‌الله) بود؛ اظهاراتی که هیچ ارتباطی با اصول و مواضع ما ندارد. از این رو، تأکید می‌کنیم که هیچ‌گونه اظهارنظری از سوی گردان‌های حزب الله در رسانه‌ها منتشر نشده است و بیان مواضع رسمی صرفاً محدود به آقای «محمد محی» سخنگوی رسمی و «سید جعفر الحسینی» سخنگوی نظامی است و هر اظهار نظری جز از آنها، در چارچوب دروغ و افترا است.

در این بیانیه آمده است: در حالی که از رسانه‌های داخلی و بین‌المللی می‌خواهیم در انتشار اخبار دقت و صداقت را رعایت کرده و اطلاعات خود را از منابع واقعی دریافت کنند، حق پیگرد قانونی رسانه‌ها و افرادی را که به نشر اخبار بی‌پایه پرداخته و افکار عمومی را با اطلاعات نادرست فریب می‌دهند، برای خود محفوظ می‌دانیم.

این اقدام در راستای حفظ اصول صداقت و عینیت و استاندارد‌های حرفه‌ای خبرنگاری و همچنین برای حمایت از افکار عمومی و جامعه در برابر موج دروغ‌پراکنی و تحریف حقیقت است.

پیش‌تر خبرگزاری انگلیسی رویترز مدعی شده بود که گروه‌های مقاومت اسلامی عراق، برای نخستین بار آمادگی خود را برای خلع سلاح اعلام کرده‌اند./ ایسنا

کلمات کلیدی: عراق کتائب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار